maanantai 16. kesäkuuta 2014

Hehkutusta... :D

Täytyy nyt kunnolla iloita, kun aihetta on. En tiedä mitä ja milloin on tapahtunut, mutta mun ja Laran kemiat on vihdoin kohdanneet ja treenaaminen on tällä hetkellä aivan mahtavaa. Nyt siinä on ensimmäistä kertaa "sitä jotain"... yhdessä tekemisen meininkiä. <3 Oon tosi tyytyväinen tuohon pöhköön karvakorvaan, ja alkanut entistä enemmän arvostaa siinä niitä ominaisuuksia, jotka kieltämättä teki meidän alkutaipaleesta hieman haastavan. Työtä on tehty paljon. Nyt kun ollaan vähän paremmin opittu ymmärtämään toisiamme, niin hommat sujuu loistavasti.

Lara on kehittynyt myös aksassa tosi hyvin. Ennen kaikkea sille on annettu entistä enemmän tilaa tehdä ja hoksata itse, ja eron huomaa! Lelun ohella palkkana on käytetty paljon myös ruokaa, kun kuitenkin kelpuuttaa myös sen, ja ruokapalkalla mielentila on usein vastaanottavaisempi.

Saatiin viikonloppuna iloita koko seuran voimin, kun Pasi ja Wiu toivat sm-kullan Heinolaan. Vau!! Siinä nähdään, mihin päättäväisyydellä ja ahkeralla treenillä voi päästä. Ehkä Larakin vielä valloittaa ratoja ympäri Suomen... ;)

Mökillä joutsenpariskunta tuli moikkaamaan meitä saunanlämmityksen ajaksi. Lara oli vähän ihmeissään, eikä uskaltanut mennä kovin lähelle katsomaan tulijoita.


2 kommenttia:

  1. Voi, tuo on ihan parasta, kun löytää yhteisen sävelen koiran kanssa ja pääsee samaan kuplaan!!
    ...mulla siihen meni Koposen kanssa joku 4vuotta ja Wiun (3v.) kanssa se välillä löytyy ja välillä katoaa :D
    Parin vuoden päästä sitten porukalla juhlitaa Laran kisakenttien valloitusta! ;)

    VastaaPoista
  2. Joo mäkin uskon että ylä- ja alamäkeä vielä tulee. Kyl se kummasti lisää motivaatioa nyt kun tietää, että onnistumisen ainekset on olemassa.. nyt vaan duunia ;)

    VastaaPoista