tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kiireistä loma-aikaa...

Tunnustus: ollaan oltu tosi laiskoja viime aikoina. Tuntuu, että ennen kesää on kauheesti suunnitelmia, kaikkee pitäis ehtii tekemään ja treenaamaan. No sit kuitenkin kaikki menot vaikuttais olevan aina päällekkäin, ja jostain pitää karsia. Nooh, se mihin ollaan nyt panostettu, on aksa. Etenkin kepit ja kontaktit on nyt olleet työn alla. Jos tuosta sais ees kohtalaisen menijän jossain vaiheessa koulittua.

Tokossa ollaan taas palauteltu mieliin paikkista, kaukoja ja noutoja. Ollaan käyty jonkin verran eri paikoissa treenaamassa (ja leikkimässä). Ihan kiva yhteisen tekemisen meininki on ollut :) Palkkauksen kanssa on kyllä ollut taas vähän hakemista. Laralle kelpaa yleensä sekä lelu että nami, mutta täytyy vähän miettiä noita viretiloja eri liikkeissä ja katsoa, ettei tekniikka kärsi.

Esim. kaukoissa mulla oli jonkin aikaa takapalkka (nami), mutta Lara alkaa herkästi kärkkyä sitä, ja tekee vaihdot vinosti tai muuten "oudosti". Nooh, nyt sitten uusimpana kokeiluna olen tehnyt niin, että palkka on mun edessä alustalla, ja yksinkertaisesti kiellän Laraa tomerasti "ei vielä" tms. Toistaiseksi ainakin pikkukoiran nöyryys on pitänyt sen aika hyvin paikallaan vaihtoja tehdessä :D Välillä olen pitänyt samanaikaisesti myös takapalkkaa. Katsotaan nyt, miten tässä edistytään. Mutta ihan perus "namitusjumppaa" Lara kyllä vaatii edelleen etenkin m-i -osalta: istuminen tuppaa jäämään usein hieman vajaaksi.

Ohessa vähän videota todisteena siitä, ettei olla täysin lepäilty laakereillamme koko kesää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti