maanantai 3. maaliskuuta 2014

Treeniväsymystä...

Jotenkin olen ollut viime aikoina tosi saamaton kaiken treenaamisen suhteen. Tai itse asiassa johtuu ehkä siitä, että aikaa on nyt mennyt enemmän omiin treeneihin ja koirahommat on jääneet vähemmälle. Sais olla jo kevät ja kesä... Pääsis treenailemaan ulos kentälle useampaan kertaan viikossa. Ja nämä viime aikojen kurakelit on tosi rasittavia, Lara tuo turkissaan koko metsän mukana sisälle ja sitä pitää pestä ja puunata ihan jatkuvasti.

Perjantain aksassa treenattiin pakkovalssia ja takaakiertoja. Pakkovalssissa Lara ei kestä vielä kovin hyvin sitä, että ohjaaja lähtee liikkeelle merkkauksen jälkeen. Näitä pitää nyt vahvistaa perus lelun pudotuksilla. Takaakiertoihin Lara lähtee ihan kivasti, mutta treenattavaahan niissäkin on paljon. Takaakiertoja on nyt treenattu aika pitkälti niin, että koira lähtee ohjaajan viereltä takaakiertoon. Radalla esim. toisen esteen jälkeen tuleva takaakierto ei toimi vielä yhtä hyvin. Lisää vaihtelevuutta treeneihin...

Maanantain tottikset meni seuruuharjoittelun osalta ihan kivasti. Suurin epäkohta siinä on tällä hetkellä ensimmäisen-toisen askeleen kohdalla tuleva reilu edistäminen. Parin askeleen jälkeen korjaa itse, mutta liikkeellelähdössä on aina kova kiire. Täytyy nyt ottaa työn alle taas askeleen-parin hinkuttaminen. Kontakti pysyy vaihtelevasti, ja mun pitäis vaan ottaa selkeämpi linja siihen, mitä Laralta vaadin. Paikan Lara pitää kaikenkaikkiaan melko kuuliaisesti, mutta haluaisin sen seuruusta vähän intensiivisempää. Kuitenkin niin, että se pysyy ns. siistinä. Pitää oikeesti myös videoida meidän treeniä, niin pystyn katsomaan vähän paremmin tuota meidän tilannetta. Pitäis, pitäis, pitäis... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti