maanantai 10. helmikuuta 2014

Ruututreeniä hallissa

Tehtiin ruutua ekan kerran hallissa. Meidän edellisistä ruututreeneistä onkin jo aikaa, mutta tänään vähän muisteltiin, että mitäs ne tötteröt ja nauhat oikeen tarkoittavatkaan.

Tehtiin namialustalle menoja pari kertaa. Laitoin alustan aika keskelle ruutua. Ensimmäisellä kerralla Lara ei varmaan täysin paikallistanut namialustaa, koska se nuuhkaisi ja tsekkaili ympärilleen jo ennen ruutua. Lähetys oli ehkä turhan läheltä. Toisella kerralla otettiin enemmän etäisyyttä, ja Lara pystyi jo siinä vaiheessa hahmottamaan paremmin koko ruudun. Kuiskasin sille ennen varsinaista lähetystä pari kertaa "ruutu", ja annoin sen hakea ruutua katseellaan. Alustalle menot sujuivatkin sitten jo mallikkaasti.

Tehtiin pari kertaa myös tyhjän namialustan kanssa, eli Lara meni namialustalle, huomasi että siinä ei ole mitään ja jäi katsomaan minua -> palkka ruutuun. Tässä olen aina käyttänyt naksua. Periaatteessa voitaisiin jatkossa jo pysyäkin tässä target-treenissä ja alkaa myöhemmin häivyttämään alustaa pois, Lara on kuitenkin tajunnut tuon idean. Olen toistaiseksi halunnut vaan saada vauhdikkaita menoja ruutuun ja luoda mielikuvaa siellä odottavasta palkasta, täytyy nyt pähkäillä miten jatkossa tehdään. Toki välillä koiran pitää silti saada suora palkka ruudusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti