tiistai 4. helmikuuta 2014

Sitä sun tätä

Perjantain aksavuorolla tehtiin taas irtoamis/eteenlähetystreeniä, hypyillä ja muurilla. Namialusta oli apuna muurin takana, ja Lara paineli menemään ihan mukavaa tahtia. Lelupalkkakin toimi. Muutamien toistojen jälkeen rataa jatkettiin putkella, ja tässä vaiheessa putki imi turhan voimakkaasti -> Lara ei malttanut suorittaa muuria, vaan kääntyi sitä edeltävältä hypyltä suoraan putkelle. Tätä sitten hinkattiin ja palkkailtiin taas muurin taakse. Saatiin loppuun jopa onnistuminenkin.

Sattumoisin maanantain tottiksessa oli samantapainen treeni, tehtiin nimittäin hyppytekniikkaa 6 hypyn sarjalla. Tässä ei ollut ihmeitä.

Tutustuttiin samalla myös pk-hyppyyn, joka viritettiin n. 15 cm korkeaksi ja Lara sai suorittaa sen pari kertaa osana muuta harjoitusta. Lara näki, kun namialusta laitettiin umpiesteen taakse ja päästin sen hyppyjen takaa irti. Se paineli vauhdilla umpiesteelle asti ja meinasi ensin kiertää sen, mutta ilmeisesti näki namialustan esteen yli ja päättikin hypätä. Toisella kerralla se menikin jo kuin vanha tekijä.

Olen tosi tyytyväinen Laran hallikäytökseen. Lara on nyt ollut osittain näkösuojassa, josta se näkee muita ihmisiä ja koiria, mutta ei ihan suoraan kentälle. Siellä se odottelee pääosin hiljaa, muutama piipitys saattaa silloin tällöin kuulua. Maanantain tottisvuoro oli kaikenkaikkiaan jotenkin levoton, ja suunnilleen kaikkien koirat pitivät jotain meteliä jossain vaiheessa. Lara ei kuitenkaan provosoidu muiden ääntelystä, vaan odotteli ihan kivasti. Tuntuu, että Laran rauhoittumisen myötä se keskittyy paljon paremmin itse tekemiseen, ja se on jotenkin keskittyneempi ja säpäkämpi, kun haen sen hommiin. Noh, toivotaan nyt että sama linja jatkuu, ja purkkia ei tosiaan tarvitsisi enää kauheasti heitellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti