maanantai 16. joulukuuta 2013

Hyppytekniikkaa

Tehtiin tänään tottisvuorolla hieman perusasentotreeniä remmissä. Lara oli tosi hienosti kuulolla ja hyvässä vireessä kokoajan, se oli itse tosi aktiivinen ja yritteliäs. Palkkana oli namit. Kontaktiin kiinnitettiin taas huomiota, ja Lara tarjosi sitä parhaansa mukaan. Ei olla viime hallitreenien jälkeen ehditty juuri kontaktiharjoituksia tehdä. joten en odottanutkaan tässä mitään suurta edistystä. Mutta kiva oli tehdä, kun Lara oli mukana niin hyvin.

Varsinainen teema tänään oli hyppytekniikka. Muilla ryhmän koirilla pitkän tähtäimen tavoitteena on opetella 1m estehyppy tai parantaa tekniikkaa siinä, mutta Lara teki neljän esteen sarjaa vain matalilla pentuesteillä. Enpä tiedä tajusiko se edes mistä oli kyse, kun se rynnisti niin vauhdilla nameille :D Tuon sarjan se teki ehkä viisi kertaa.

Ennen treenejä Laraa ei oltu juuri väsytetty, vaan se tuli treeneihin hyvin levänneenä ja se myös näkyi. Aluksi se jaksoi odotella ihan hyvin, ja kävin välillä palkkaamassa sen. Lara treenasi viimeisenä, ja muiden koirien treenatessa levottomuus lisääntyi. Lara vinkui välillä hieman, mutta lopetti kun kielsin. Jossain välissä Lara kävi sen verran kierroksilla, että kun olin jättämässä sen odottamaan, se haukkui suoraan minulle. Sellaista "Nyt et prkl jätä mua tähän, haluun tehdä jo!" -tyyppistä, huomionhakuista komentelua. Jätin koiran samantien itsekseen, ja se rauhoittuikin kun huomasi, ettei mesoaminen auttanut.

Treenin loppupuolella Lara haukkui pari kertaa kentän laidalla ollessaan, mutta tähän toimi ihan hyvin kieltäminen. Kaikenkaikkiaan Lara jaksoi olla ihan ok, siihen nähden että virtaa sillä oli aika paljon. Jatketaan nyt samoilla linjoilla kuin ennenkin, eli rauhoittumisesta saa palkkaa ja pääsee hommiin, ja kaikenlainen mökä kielletään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti