maanantai 30. joulukuuta 2013

Noudon treenailua hallissa

Treenattiin tänään hallivuorolla noutojuttuja. Lara oli kivasti tekemisessä mukana alusta lähtien, ja aloiteltiin hommat muutamalla kapulan nostolla. Tehtiin samat myös metskulla, ja Lara teki molemmat samanlailla. Jälkeenpäin mietin, että metsku oli itse asiassa aika kylmä, kun se oli jonkin aikaa odotellut repussa hallin lattialla. Mutta hyvä, ettei siinä siis ongelmaa.

Muutaman noston naksuttelun ja namipalkkojen jälkeen tehtiin joitakin kapulan tuonteja luovutusasentoon asti. Tein näissä niin, että otin Laran sivulle, jätin istumaan, vein kapulan parin metrin päähän, palasin koiran luokse ja lähetin siitä hakemaan. Näitä tehtiin myös erilailla varioiden. Laralle oli selvästi hieman hankalaa kapulan poiminta vauhdista (painavampi puinen tipahti tarttumisvaiheessa pari kertaa). Metsku meni tältä osin siis paremmin. Luovutusasento jäi ajoittain hieman väljäksi ja jotenkin laiskaksi, tosin Lara kyllä korjasi kun käsillä näytin.

Hyvää tänään oli joka tapauksessa into kapulan pitämiseen ja se, että Lara tiesi mistä on kyse. Lara meni suoraan kapulalle, otti sen heti suuhunsa ja ja ei pureskellut. Lara ei tarkoituksella pudottanut kapulaa kertaakaan, vaan jaksoi pitää kapulaa vielä luovutusasennossakin ihan hyvin. Treenin vaikeustaso oli Laralle sopiva (ehkä jopa helppo?), ja tehtiinkin aika lyhyt ja intensiivinen treeni. Viimeisen harjoituksen jälkeen lelupalkka oli Laralle tosi mieluinen.

Nyt treenataan luovutusasentoa ja ylipäätään eteen istumista vahvemmaksi. Jatkossa lelupalkkaus voisi tuoda lisäää tekemisen meininkiä, kunhan nyt ensin hinkataan tekniikka kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti