torstai 12. joulukuuta 2013

Pikkuiset treenit Löytynmäen kentällä

Olimme Lahdessa käymässä muilla asioilla, ja käytiin samalla tekemässä pienet "treenit" täysin uudessa paikassa. Paikalla oli meidän lisäksemme pari koirakkoa, mutta kenttä on iso ja otettiin itsellemme reilusti omaa tilaa. Häiriötä oli siis käytännössä vähemmän kuin mitä esimerkiksi hallivuoroilla on.

Tehtiin ihan pieniä ja helppoja juttuja, kuten muutama perusasento, joista palkka nameilla. Tehtiin myös pari paikkamakuulle jättöä, en poistunut kuin muutaman metrin päähän. Aika paljon vain leikittiin. Lähinnä halusin nähdä, miten Lara suhtautuu uuteen paikkaan.

Kentän hajut olisivat kiinnostaneet paljonkin, mutta silloin kun piti keskittyä, niin Lara teki hyvin. Totuttuun tapaan muu touhuaminen alkaa aina palkkauksen jälkeen, mutta Lara oli hyvin kuulolla ja tuli samantien kutsuttaessa takaisin hommiin. Sen sijaan kentällä olleet muut koirat ja ihmiset eivät kiinnostaneet Laraa pätkän vertaa, mikä oli yllättävää. Kentälle mennessä Lara vain nopeasti vilkaisi muita, ja jatkoi haistelua. Voisin varmaan alkaa pikkuhiljaa puuttua siihen, että silloin kun treenit alkavat (sana "reenataan") niin haistelukin loppuu.

Kuitenkin ihan hyvä fiilis jäi tuosta muiden ihmisten ja koirien sietämisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti