perjantai 24. tammikuuta 2014

Irtoamistreeniä

Tänään aksan teemana oli irtoamiset. Ratana oli aikaisempia ratoja huomattavasti pidempi setti, jossa oli putkia ja hyppyjä suunnilleen kolmion muotoon aseteltuna.

Lara teki alkuun hihnassa odottamisharjoituksia, joihin keskittyminen ei aluksi riittänyt lainkaan, tosin häiriötäkin oli tänään paljon. Toistojen myötä se jaksoi odottaa joka kerta hieman kauemmin ja kesti hieman ohjaajan liikkumistakin, ja sai palkan paikallaan ollen.

Varsinaisella radalla Laran keskittyminen ei kuitenkaan riittänyt odotteluun. Avustaja piti Laraa kiinni, kun ohjaaja kävi laittamassa namialustan ensimmäisen suoran pätkän päähän. Lara oli todella nopea, ja ohjaajalle tuli joka kerta kiire. Yhteislähtöäkin kokeiltiin, mutta lara oli namialustalla jo ennen kuin ohjaaja ehti ohittaa keskimmäisenä olleen putken. Irtoaminen siis onnistui...

Treeniä jatkettiin niin, että namialusta laitettiin myös toisen suoran päähän. Laralle näytettiin molemmat alustat. Lara meni samalla innolla ensimmäisen suoran, ja namialustan luota ohjaaja käänsi Laran toiselle suoralle. Tässä ohjaaja pystyi ottamaan vähän etumatkaa, ja koira ja ohjaaja saapuivat toiselle namialustalle suunnilleen yhtä aikaa. Muutaman toiston jälkeen Lara sai vielä loppupalkka-lelun kolmannen suoran lopussa.

Odotellessaan Lara piti meteliä kokoajan, kun se näki kentälle. Näkösuojassa ollessaan se metelöi hetken, mutta rauhoittui sen jälkeen. Hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti